Slide 1
Slide 2
Slide 3
Slide 4
Slide 5
Slide 6
Slide 7
Slide 8
Slide 9
Slide 10
Slide 11
Slide 12
Slide 13
Slide 14
Slide 15
Slide 16
Slide 17

Weltcronic

Weltcronic er en serie med kranier. Jeg anvender mig af en særlig teknik, som jeg har udviklet og forfinet gennem mange år. Det er en slags omvendte tegninger i negativ og selve sgraffito teknikken trækker tråde langt tilbage til antikken etc.

Oftest er det mdf plader som jeg anvender, da det er et stabilt underlag at arbejde på. er mit fortrukne materiale, som jeg påfører på en malebund i pastose lag. Det er en langsommelig og meget fysisk proces – hvor jeg er med i alle led af den taktile oplevelse af materialet. Jeg sliber hvert hver påføring af kridt, så underlaget fremstår fint og blød til forsøget på at bevare lidt bløde spor, så man aner forarbejdningsprocessen. I en årrække har jeg eksperimenteret med forskellige former for kridt og gips, men vælger altid tilbage til champagnen, som passer til mit forfinede udtryk.

Jeg ridser mig langsomt vej gennem mørket  og  frem i lyset. Min diamantnål efterlader mange spor, der langsomt danner grafiske former. Det er en omvendt måde at tegne på. De tonale registre mellem lys og mørke opleves i stregens tæthed, hvor objektet isoleres og efterlader enkle formationer i grafit.